... ориенталска екзотика ...
... модерна обстановка ...
... иновативен и съблазнителен

Djanam Steak & Nargile Lounge

Потопете се в лежерната атмосфера на Ориента и оставете всички грижи да се изпарят, като дим – добре дошли в Djanam Steak & Nargile Lounge!

Част от комплекс DJANAM е новооткритият Steak & Nargile Lounge. Почерпихме вдъхновение от ориенталската екзотиката, съчетахме го с модерна обстановка, удобни меки дивани, комфортни сепарета, автентични дървени маси и получихме истински градски оазис. Цялостната концепция за Djanam Steak & Nargile е изградена около идеята да съберем на едно място уникалната кухня на комплекса, включваща приготвените по неповторим начин меса, салати и десерти от нашите майстори и страхотните ориенталски наргилета, приготвени по начин , който ще гарантира пълното удоволствие от пушенето на ароматните димове и ще бъде уникален за Българският пазар. Постарахме се Djanam Steak & Nargile да бъде иновативен и съблазнителен, съчетаващ спокойствие и забавление! През деня, под звуците на приглушена, модерна Chill Out Музика, създаваме идеалната атмосфера за делова или приятелска среща, а вечер – леко я променяме, превръщайки заведението в подходящо място за забавление, питие с компанията и празненства. Steak & Nargile Lounge разполага и с аудио пулт, където нашите DJ – и ще ви забавляват и ще се грижат за доброто Ви настроение.

Капацитетът на заведението е 120 места (помещението позволява да се добавят и допълнителни места) и разполага с 12 маси и 5 сепарета, достатъчно удобни, за да се насладите и на ястията от нашата кухня и на страхотните ни наргилета.

VIP private salon

В унисон със стилния и изискан интериор на ресторанта Djanam Steak House, ние предлагаме допълнителна зала – Djanam VIP салон. VIP салонът е напълно отделен от основния ресторант. Достъпът до него е строго ограничен, а дискретността и уединението – гарантирани. Залата разполага с кръгла маса за хранене с 8 места и удобна мека мебел в допълнение. Това е най-добрият избор, ако желаете да се насладите на великолепната кухня и ориенталско наргиле, в спокойна атмосфера и напълно необезпокоявани.

Капацитетът от над 200 места, просторните площи на бара и ресторанта, отличната озвучителна система и DJ пултът, правят комплекс DJANAM изключително подходящо място за провеждане на партита и тържества, независимо от повода.

За фирмени или частни партита по случай Коледните и Новогодишните празници, комплексът има възможност да организира специална развлекателна програма.

За Контакти

logo_144

Djanam Nargile Lounge

София , България бул. ‘България’ 56 А
+359877999979
djanamsteakhouse@gmail.com
Работно време: 12:00 – 00:00
За Контакт с Нас

Ние не сме наоколо точно сега. Но можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас най-скоро.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search